Schnitzelmaster

Informatie over Schnitzelmaster

De Schnitzelmaster is een vleespletter en vermalser, maar geen steaker. De slager en de kok hebben hetzelfde probleem; vleespletten met het hakmes of een pletter. Dit is zwaar werk, maakt veel lawaai en werkt niet zo schoon. Dit probleem heeft geleid tot het ontwikkelen van de Schnitzelmaster.

Nadat de Schnitzelmaster jaren lang met veel succes is gebruikt door vele slagerijen en horecagelegenheden in binnen- en buitenland, is de Schnitzelmaster vanaf heden ook beschikbaar in een automatische variant voor de grotere vleesindustrie.

De Schnitzelmaster biedt u de volgende eigenschappen: een hoge kwaliteit van het eindproduct, snelheid, weinig onderhoud, eenvoudig schoon te houden, eenvoudig te bedienen, eenvoudig instelbaar en een gelijke dikte van al het verwerkte vlees.

Dus of u nu slechts een kleine of juist een grote hoeveelheid vlees wilt ‘masteren’, de Schnitzelmaster is voor u de oplossing! Voor meer informatie kunt u verder rond kijken op deze website of contact met ons opnemen.

Handmatige Schnitzelmaster

De handmatige Schnitzelmaster is een vleespletter voor slagerijen en kleine horecagelegenheden. De Schnitzelmaster is echter geen steaker! Slagerijen en horecaondernemingen zitten vaak met het probleem: of het vlees wordt met een klopper of hakmes geplet, wat luidruchtig en zwaar is, of het vlees wordt gesteakt, wat ten nadele is voor de kwaliteit van het eindproduct. De oplossing hiervoor is de Handmatige Schnitzalmaster. Bekijk ook eens de video om te zien hoe het werkt!

Automatische Schnitzelmaster

Wetenschappelijke onderzoeken van het Max Rubner-Instituut te Kulmbach en de Ludwig-Maximilians-Universiteit te München hebben bevestigd dat:

✅ “Gemasterd” vlees behoudt de kenmerken van vers vlees.
✅ De oppervlakte van de vleeslapjes kunnen tot 50 procent vergroot worden.

De vol- Automatische Schnitzelmaster is bedoeld voor de allergrootste verwerkers

Schnitzelmaster Turbo

De Schnitzelmaster Turbo is de volledig automatische oplossing voor vleespletten. Het vlees wordt tijdens het berwerken in de Schnitzelmaster Turbo door 3 walsensets “gemasterd”, dit is een gepatenteerde plet/trek beweging waarbij de vleesstructuur behouden blijft. De Schnitzelmaster Turbo is uitermate geschikt voor de vlees en pluimvee industrie. Capaciteit tot wel 1600 stuks p/uur. De Schnitzelmaster is eenvoudig en snel te (de)monteren en te reinigen.