Schnitzelmaster demonstratie

Hoogpak bv is al jaren de importeur van Schnitzelmaster vleespletmachines.

Inmiddels is de Schnitzelmaster een bekend apparaat in Nederland-Vleesland geworden. In de slagerij , maar ook in de kleine industrie alsmede bij de horeca ziet men steeds vaker de handmatige machine staan.

Bij de grotere vleesbewerkers staan inmiddels  de automatische versies: de  TURBO schnitzelmasters.,

Alle Schnitzelmasters hebben 1 ding gemeen: Ze slaan de schnitzels niet plat maar “Mastern” de schnitzel.  Daarmee wordt een schnitzel geplet op een wijze die aan het ouderwetse -hamertje- doet denken. Het uniek , gepatenteerde walsen systeem zorgt voor een perfecte gelijkmatige manier van pletten, waarbij de eiwitten optimaal worden -los-gemaakt..

Door de unieke plet-werking  (het Mastern) geeft de Schnitzelmaster zeer weinig afval. Daarnaast is de Schnitzelmaster zeer eenvoudig te reinigen en te (de-)monteren.  De eenvoudige en  zeer sterke bouwwijze staan gaan voor een probleemloze werking,  jaar in jaar uit !

Hoe het precies in z’n werk gaat laten wij u graag zien: bel ons en wij komen de Schnitzelmaster vrijblijvend demonstreren, óók de Turbo versie. Daarnaast staan wij op de 3 jaarlijkse Slavakto in Utrecht