IS - Biologisch

IS biologisch softijs is zon, blauwe lucht en een zacht briesje over het twinkelende water Ons softijs is blote tenen in sandalen, kinderen in draaimolens, funshoppen, feesten en terrasjes: IS softijs gaat over relaxen en op dit moment van het leven genieten. Softijs IS plezier.

Softijs, zoals de natuur het bedoeld heeft.

IS biologisch ijs wordt geproduceerd op een klein eiland in Denemarken. Bij het design van het softijs hebben de ijsmakers van IS zich laten inspireren door de alom aanwezige natuur. Het eindresultaat is een werkelijk fantastisch smakend biologisch softijs. Ons softijs bevat slechts 2% vet, is natuurlijk vrij van kunstmatige toevoegingen en bevat 15% minder suiker. Een ijsje dat met een gerust geweten kan worden geconsumeerd.
Lees het hele verhaal over IS biologisch softijs op de volgende pagina’s

Biologisch Softijs, lekker puur...

Op het Deense eilandje Skaroe werken Martin, Britta, Mette en hun medewerkers met toewijding aan de bereiding van het biologische ijs. Zij stoppen al het goede wat de zomer en de natuur in zich heeft in het lekkerste softijs.

Berkensap

IS biologisch softijs bevat veel berkensap, een smaakvol natuurproduct, waardoor we niet veel suiker hoeven toe te voegen. Dat is genieten met een gerust geweten. Naast de standaard vanille smaak biedt IS bijna elke andere smaak in de meest pure vorm. Wij gebruiken bijvoorbeeld geen vruchtconcentraten maar uitsluitend Deens zongerijpt fruit en bessen. IS biologisch softijs voelt lichter aan in de maag (max. 2% vet) en smaakt toch heerlijk romig. Het ijs smaakt lekker fris en heeft een dorstlessende werking.

Softijs voor sterke spieren

Ons softijs is gebaseerd op “Kilk” in plaats van melk: “Kilk” is een nieuw zuivel product wat 7 keer meer proteïne bevat dan normale melk (er zit 8% Proteïne in ons softijs). Door de speciale samenstelling worden de proteïnen gemakkelijker verteerd en beter geabsorbeerd door de spieren. Sporters kunnen na de training hun voorraad vocht en energie met een lekker IS biologisch softijsje op een verantwoorde wijze aanvullen.

Biologisch Softijs, lekker puur...

Wilt u ook het beste en lekkerste voor uw klanten? Wilt u zich onderscheiden of wellicht helemaal bewust op natuurlijke producten focussen? Of wilt u gewoon biologisch softijs verkopen omdat uw klanten er naar (zullen) vragen? Wellicht focust u op: weinig suiker, weinig vet, veel proteïne?

Bent u als horecaondernemer, instelling, festivalorganisator, fitness school of anderszins geïnteresseerd in verkoop van IS biologisch softijs, dan staan wij u graag te woord. Stuur ons snel een bericht en wij bellen u!

Reseller worden?