Terug naar Smaakmakkers

Frutarom-Nesse-Gewurzmuller

Frutarom -Gewürzmüller- Nesse is een toonaangevende fabrikant van kruiden, specerijen, marinades, extracten, hulpstoffen en conserveringsmiddelen. In de loop der jaren heeft het wereldwijd werkende Frutarom-concern zijn belangen in de kruidensector stevig uitgebreid met de aankoop van o. a Nesse en Gewürzmüller. De diverse specialisaties worden zo gebundeld en beschikbaar gesteld voor de vlees, vis, pluimvlees en vegan verwerkende bedrijven.

De naam Gewürzmüller staat garant voor top-kwaliteit kruiden, marinades en hulpstoffen. In een geheel geautomatiseerde fabriek in Stuttgart worden de kruidenmixen samengesteld en direct hygienisch verpakt. Door de eigen fabricage van Starterculturen (Bitec) en de daarbij behorende know-how is Gewürzmüller met uitstek de specialist op het gebied van gedroogde/gerijpte vleeswaren en worstsoorten (salami). Vele internationale recepten staan tot uw beschikking.

NESSE is bij uitstek uw specialist als het gaat om kruiden en hulpstoffen voor de visindustrie. Naast een veelheid aan kruiden en dekomixen produceert men haringrijpers, zalmkruiden en functinele ingrediënten voor visprodukten en sauzen. De hightech fabriek in Sittensen staat garant voor een snelle levering en ultieme versheid. Als enige kruidenfabrikant in Europa heeft Nesse een aparte Biologische kruidenfabriek. Deze staat in Bramstedt( bij Bremen). Daar worden elke dag vers de biologische kruidenmixen en marinades geproduceerd die via Hoogpak bv in Nederland worden geleverd. Met onze bio-hulpstoffen en onze specialistische bio-kennis hebben wij voor alle bio-problemen wel een passende oplossing.

Al in een vroeg stadium herkenden Frutarom-Gewürmüller-Nesse en Hoogpak de tekenen van de nieuwe tijd: Biologisch, E-nummer vrij, Allergenenvrij (Cleanlabel), Vetarm, Vezelrijk, Vegetarich etc….. zijn voor ons inmiddels core-busines geworden.

In Holldorf (Dld) worden alle innovatieve krachten gebundeld. Hier vinden de nieuwste productontwikkelingen plaats. Ook is er een compleet uitgeruste productieruimte waar nieuwe producten gefabriceerd en getest kunnen worden.

Meer informatie over Gewürzmüller en Nesse (in het Duits en Engels) vindt u op www.frutarom.com www.gewuerzmuehlenesse.com www.gewuerzmueller.com of neem direct contact op met Hoogpak info@hoogpak.nl Tel.0512-523818