Handmatige Schnitzelmaster

De handmatige Schnitzelmaster is een vleespletter voor slagerijen en kleine horecagelegenheden. De Schnitzelmaster is echter geen steaker! Slagerijen en horecaondernemingen zitten vaak met het probleem: of het vlees wordt met een klopper of hakmes geplet, wat luidruchtig en zwaar is, of het vlees wordt gesteakt, wat ten nadele is voor de kwaliteit van het eindproduct. De oplossing hiervoor is de Handmatige Schnitzalmaster. Bekijk ook eens de video om te zien hoe het werkt!

Extra informatie

Slagers en koks lopen vaak tegen hetzelfde probleem aan: het mals maken van vlees. Met een traditionele vleesmalser of een vleesklopper is dit werk vervelend, vermoeiend, luid en niet erg schoon. Om dit probleem op te lossen is de Schnitzelmaster uitgevonden.

De twee rollers worden met de hand aangedreven en zorgen ervoor dat het vlees malser gemaakt wordt. De vorm van de rollers en de speciaal ontwikkelde platsic hoes geeft de garantie dat het vlees goed wordt verwerkt: het sap blijft in het vlees en het vlees behoudt zijn hoge, verse kwaliteit.

De dikte van het eindproduct kan simpel ingesteld worden, wat er voor zorgt dat alle lapjes vlees even dik worden en dezelfde kooktijd hebben. Naast dat de Schnitzelmaster stiller, schoner en minder vermoeiend is, is het ook nog eens een stuk sneller. Dit kan u flink wat tijd besparen en zoals u weet: tijd is geld!

Hieronder ziet u een vergelijking tussen de verschillende behandelmethodes. Oordeel zelf welk resultaat het beste oogt in uw toonbank!

  1. ‘Gemasterd’ vlees
  2. Gesteakt vlees
  3. Geklopt vlees


Cordon Bleu

Cordon Bleu

Varkensfilet op een spies

Varkensfilet

Gehaktburger

Gehaktburger

Naast de handmatige Schnitzelmaster, die uitermate geschikt is voor slagerijen en horecaondernemingen, is er ook de Schnitzelmaster Turbo voor de kleine vleesindustrie en de Automatische Schnitzelmaster voor de grote vleesindustrie.