Automatische Schnitzelmaster

De Schnitzelmaster is een apparaat voor vleesvermalsing en oppervlaktevegroting van vlees, waarbij de kwaliteit van vers vlees behouden blijft. ‘Gemasterd’ vlees noemen wij dit! De Ludwig-Maximilians-Universiteit  te München zegt het volgende er over:

“In tegenstelling tot plat geslagen vlees behoudt “gemasterd” vlees wel de kenmerken van vers vlees (de vezels behouden hun oorspronkelijke vorm). De oppervlakte van de vleeslapjes kunnen tot 50% vergroot worden. De oppervlaktelaag van vleeslapjes wordt bij alle andere methodes duidelijk krachtig samengedrukt, wat ten nadele komt van de kwaliteit van het eindproduct.”

De redenen waarom de Schnitzelmaster wat voor u is: een hoge kwaliteit van het eindproduct, snelheid, weinig onderhoud, eenvoudig schoon te houden, eenvoudig te bedienen, eenvoudig instelbaar en een gelijke dikte van al het verwerkte vlees. De automatische Schnitzelmaster is ideaal voor de grote industrie waar een grote hoeveelheid vlees ‘gemasterd’ dient te worden. Wilt u meer informatie over de automatische Schnitzelmaster, neem dan contact met ons op, wij zijn u graag van dienst!