Hand Schnitzelmaster

Handmatige Schnitzelmaster
De handmatige Schnitzelmaster is een vleespletter voor slagerijen en kleine horecagelegenheden. De Schnitzelmaster is echter geen steaker!
Slagerijen en horecaondernemingen zitten vaak met het probleem: of het vlees wordt met een klopper of hakmes geplet, wat luidruchtig en zwaar is, of het vlees wordt gesteakt, wat ten nadele is voor de kwaliteit van het eindproduct. De oplossing hiervoor is de Handmatige Schnitzalmaster. Bekijk ook eens de video om te zien hoe het werkt!

Schnitzelmaster Turbo

Schnitzelmaster Turbo
De Schnitzelmaster Turbo is de volledig automatische oplossing voor vleespletten. Het vlees wordt tijdens het berwerken in de Schnitzelmaster Turbo door 3 walsensets "gemasterd", dit is een gepatenteerde plet/trek beweging waarbij de vleesstructuur behouden blijft. De Schnitzelmaster Turbo is uitermate geschikt voor de vlees en pluimvee industrie. Capaciteit tot wel 1600 stuks p/uur. De Schnitzelmaster is eenvoudig en snel te (de)monteren en te reinigen.
 

Automatische Schnitzelmaster

Automatische Schnitzelmaster
Wetenschappelijke onderzoeken van het Max Rubner-Instituut te Kulmbach en de Ludwig-Maximilians-Universiteit te München hebben bevestigd dat:

  • “Gemasterd” vlees behoudt de kenmerken van vers vlees.
  • De oppervlakte van de vleeslapjes kunnen tot 50 procent vergroot worden.

De vol- Automatische Schnitzelmaster is bedoeld voor de allergrootste verwerkersRealisatie door Comsult