Informatie

De Schnitzelmaster is een vleespletter en vermalser, maar geen steaker. De slager en de kok hebben hetzelfde probleem; vleespletten met het hakmes of een pletter. Dit is zwaar werk, maakt veel lawaai en werkt niet zo schoon. Dit probleem heeft geleid tot het ontwikkelen van de Schnitzelmaster.

Nadat de Schnitzelmaster jaren lang met veel succes is gebruikt door vele slagerijen en horecagelegenheden in binnen- en buitenland, is de Schnitzelmaster vanaf heden ook beschikbaar in een automatische variant voor de grotere vleesindustrie.

De Schnitzelmaster biedt u de volgende eigenschappen: een hoge kwaliteit van het eindproduct, snelheid, weinig onderhoud, eenvoudig schoon te houden, eenvoudig te bedienen, eenvoudig instelbaar en een gelijke dikte van al het verwerkte vlees.

Dus of u nu slechts een kleine of juist een grote hoeveelheid vlees wilt 'masteren', de Schnitzelmaster is voor u de oplossing! Voor meer informatie kunt u verder rond kijken op deze website of contact met ons opnemen.Realisatie door Comsult