image

BIO HELIAFLOR: een nieuw uniek biologisch vegetarisch eiwit

NIEUW !!!

HELIAFLOR, Biologisch plantaardig eiwit met vocht én vetbindende eigenschappen

Heliaflor is een geheel nieuw Bio-proteine vervaardigd uit zonnebloemen. Op basis van zijn vocht en vetbindende eigenschappen kan men gerust stellen dat veel bindingsproplemen nu op een verantwoorde, biologische wijze opgelost kunnen worden.

Heliflor is breed toepasbaar: Bij Bio worst en vleeswarenproductie geeft Heliaflor vocht- en vetbinding én een goede bite. Bij Bio sausbereidingen blijkt Heliaflor de consistentie zeer te verbeteren en te stabiliseren. Bij Bio brood- en banket-producenten is men om meerdere redenen zeer enthousiast over Heliaflor. Ook bij Bio pastei en Bio vegetarisch broodbeleg geeft Heliaflor een mooie binding en een stabiele smeuiigheid.

Heliaflor is vrij van gluten, soja, lactose, ei ,....helemaal clean-label dus en  Biologisch goedgekeurd. Daarnaast is Bio Heliaflor smaakneutraal

Heliaflor toepassingen:files/cms/files/150/name/hoogpak-heliaflor-info-agf.docx  en op www.heliaflor.de

Heeft u vragen of wilt u alvast gaan testen of anderszins de laatste info ontvangen: mail of bel naar Hoogpak bv  info@hoogpak.nl    Tel. 0512-523818

"Biologisch" , "Streekprodukt", "Puur Natuur" zijn allemaal zaken die de moderne  en kwaliteitsbewuste consument zeer aanspreken. De ingrediënten van Heliaflor zijn afkomstig uit gecontroleerde biologische landbouw.  De controle hierop wordt uitgovoerd door DE 005. In Nederland is SKAL verantwoordelijk voor de biocontrole,  Hoogpak is SKAL (NL-01) gecertificeerd onder no. 024321  en derhalve gerechtigd tot het voeren van het EKO keurmerk.

 



Realisatie door Comsult