image

BEURSAGENDA

Hoogpak is present op de BIO- beurs 2018 - in Zwolle op 17 en 18 januari : 

Biologisch, e-nummer vrij, allergeen vrij, zijn belangrijke items geworden voor de consument, dus ook voor de slager, bakker, speciaalzaken, horecabedrijven en  fabrikanten. Wij leveren u een breed (bio)assortiment van Frutarom-Gewuerzmuehle Nesse- en speciale bio eiwitten van A.O.T.

Wij ontwikkelen complete concepten voor fabrikanten en retail. Daarbij kunt u denken aan Bio-soepcompounds, Bio kruidenmixen, Bio Glutenvrij paneer, Crunchy Bio-Kip pakket, Biologische marinades.

HELIAFLOR is een nieuwe revolutionaire hulpstof. Heliaflor is biologisch zonnebloemeiwit met emulgerende eigenschappen. het is allergeenvrij en e-nummer vrij te declareren. Heliaflor bindt vlees,vet en water en geeft uw product een goede bite en snijdbaarheid. Wij informeren u graag over de toepassingsmogelijkheden.

Op basis van HELIAFLOR hebben wij een aantal prachtige ready-to-eat producten gemaakt: VEGETARISCH GEHAKT en CRUCHYS. Het vegetarisch gehakt behoeft geen koeling. Gebruik is simpel: wellen in water - bakken - klaar. De Cruchys kunt u direct gebruiken als topping, cereal, in salades soepen, ijs etc. Kan ook in de kruidenmolen .

SMAAKMAKKERS. Dit zijn vloeibare biologische kruidenmixen welke door u als wederverkoper aan uw klanten kunnen worden verkocht. Smaakmakkers bevatten geen allergenen en E-nummers, geen smaakversterkers (ook geen gistextract) en geen bind- of -verdikkingsmiddelen. Zonder koeling houdbaar (ook geopend) en handig in gebruik door de drupvrije spuitflacon. Kortom. helemaal puur en handig zoals de bewuste consument het wenst. Dat het ook nog superLekker is lijkt ons logisch.

kom even kijken en proeven op onze stand : Smaakmakkers / Hoogpak bv.

Heliaflor: biologisch zonnebloemeiwit met emulgerende eigenschappen. Heliaflor heeft zeer goede water en vet bindende eigenschappen en is inzetbaar bij de bereiding van vleeswaren, worst, brood, banket, ijs, saus, mayonaise, vegetarische producten, gezondheidsrepen etc.  Wij informeren u graag op de beurs.   Download hier het produktblad:files/cms/files/139/name/hoogpak-heliaflor-info-agf.docxRealisatie door Comsult