image

BEURSAGENDA

Hoogpak presenteert op Bakkersvak- Gorinchem (op 4 en 5 maart :  

OPZOUTERS : Low Salt Solutions for the Food- Industry : wij leveren diverse soorten NaCl gereduceerd zeezout ( bijvoorbeeld -50%)met dezelfde smaak en functionaliteit zoals u van gewoon zout gewend bent. Alles zonder chemie . De prijs zal zeker ook interessant zijn. ! Het meest smaakvolle zout is ons 10% Na-Cl gereduceerd Keltisch Zeezout. Samen met onze overheerlijk zeewieren of biologische kruiden geeft dit unieke smaakcombinaties.

HELIAFLOR is een nieuwe revolutionaire hulpstof. Heliaflor is biologisch zonnebloemeiwit met emulgerende eigenschappen. het is allergeenvrij en e-nummer vrij te declareren. Heliaflor bindt vlees,vet en water en geeft uw product een goede bite en snijdbaarheid. Wij informeren u graag over de toepassingsmogelijkheden. Op basis van HELIAFLOR hebben wij een aantal prachtige ready-to-eat producten gemaakt: VEGETARISCH GEHAKT en CRUNCHYS. Het vegetarisch gehakt behoeft geen koeling. Gebruik is simpel: wellen in water - bakken - klaar. De Crunchys kunt u direct gebruiken als topping, cereal, in salades soepen, ijs etc. Kan ook in de kruidenmolen .

FRUTAROM-NESSE: (Biologische) kruiden, specerijen, marinades, natuurlijke hulpstoffen, soepcompounds, sauscompounds. Wij leveren zowel aan de (biologische) foodindustrie als ook aan slagerijen , bakkerijen , horeca, catering en retailbedrijven 

SMAAKMAKKERS. Dit zijn vloeibare biologische kruidenmixen welke door u als wederverkoper aan uw klanten kunnen worden verkocht. Smaakmakkers bevatten geen allergenen en E-nummers, geen smaakversterkers (ook geen gistextract) en geen bind- of -verdikkingsmiddelen. Zonder koeling houdbaar (ook geopend) en handig in gebruik door de drupvrije spuitflacon. Kortom. helemaal puur en handig zoals de bewuste consument het wenst. Dat het ook nog superLekker is lijkt ons logisch.

kom even kijken en proeven op onze stand Hoogpak bv / Smaakmakkers, Stand nummer: MK01

Heliaflor: biologisch zonnebloemeiwit met emulgerende eigenschappen. Heliaflor heeft zeer goede water en vet bindende eigenschappen en is inzetbaar bij de bereiding van vleeswaren, worst, brood, banket, ijs, saus, mayonaise, vegetarische producten, gezondheidsrepen etc.  Wij informeren u graag op de beurs.   Download hier het produktblad:files/cms/files/139/name/hoogpak-heliaflor-info-agf.docx



Realisatie door Comsult